lørdag 26. februar 2011

Artsy craft i England....

Anne og jeg var på kurs med TIM ;-)
For en flott fyr - hadde dratt på samme kurs med han imorgen - hvis det hadde vært kurs!!!!
Vi fikk lage configuration boks - ganske lik Tim sin....og siden jeg syns hans boks er sååå flott så ble min ganske lik. Det kommer flere bilder senere - kameraet mitt kræsjet under Tims kurs men jeg får bilder av Anne etterhvert - heldigvis!!! Her er boksen min in the making ;-) Kommer bilder av den ferdig hvis kameraet blir friskt igjen.
Vi var også på kurs med Leandra ( Paperartsy ) og Lin ( LB Crafts) - og for noen damer - supert kurs og masse morsome teknikker - kommer nok til og dra på Artsy craft kurs igjen ;-) Og super søte Dawn - you are so sweet Dawn - thanks for getting to know you ;-) I will see you again some day!!!!
Og så var det vår i England - bar bakke, grønt gress - pluss 10 grader - det var bare sååååå deilig - jeg vil ha VÅR!!!!!!
Alt i alt så har vi hatt en strålende tur - stakkars Anne som ikke er iform - det har vært noen maraton dager....med verdt hvert minutt ;-)

3 kommentarer:

Koselig koselig sa...

Å heldige du på tur til våren! Ja og kurset også da ;) hahahha
Gøy å se et bilde, og flere kommer vel. Kjedelig at kamera klikka da, bokstavelig talt, men godt du har venninne som kan gi deg bilder da.

Kos deg videre i helga Bjøtta! Klem fra meg :)

Anne Kristine sa...

Takk kjære Marianne for en fantstisk tur sammen med deg. Moro å se noen av dine bilder også. :o))
Gleder meg til å se settekassen din ferdig.
Klem Anne

BME sa...

Den ble bare SÅ fin :)