lørdag 26. februar 2011

My configuration box.....

I just love how it turn out ;-)
Love all that fun stuff Tim and Ranger gave us.....
Tims autograph had to be a part of my box ;-)


I am so looking forward to fleemarked times in the spring - I am going on a hunt for treasures....
I would take this class again tomorrow if there was one!!!!

Artsy craft i England....

Anne og jeg var på kurs med TIM ;-)
For en flott fyr - hadde dratt på samme kurs med han imorgen - hvis det hadde vært kurs!!!!
Vi fikk lage configuration boks - ganske lik Tim sin....og siden jeg syns hans boks er sååå flott så ble min ganske lik. Det kommer flere bilder senere - kameraet mitt kræsjet under Tims kurs men jeg får bilder av Anne etterhvert - heldigvis!!! Her er boksen min in the making ;-) Kommer bilder av den ferdig hvis kameraet blir friskt igjen.
Vi var også på kurs med Leandra ( Paperartsy ) og Lin ( LB Crafts) - og for noen damer - supert kurs og masse morsome teknikker - kommer nok til og dra på Artsy craft kurs igjen ;-) Og super søte Dawn - you are so sweet Dawn - thanks for getting to know you ;-) I will see you again some day!!!!
Og så var det vår i England - bar bakke, grønt gress - pluss 10 grader - det var bare sååååå deilig - jeg vil ha VÅR!!!!!!
Alt i alt så har vi hatt en strålende tur - stakkars Anne som ikke er iform - det har vært noen maraton dager....med verdt hvert minutt ;-)

tirsdag 22. februar 2011

Vi drar imorgen.....;-)

til England......ååååååå dette blir såååå moro, jeg får selskap på turen av Anne : http://annespaperfun-aksh.blogspot.com/ - tenk jeg skal på tur med norske scrappedronning ( ifølge meg!!) for og gå på kurs med Kongen av distress - blir nok tatt noen bilder på turen - mulig at jeg legger ut noen i løpet av helga...LOL !!